Különleges ajánlataink
A hagyományunk ereje, amely generációkon átível. A család férfi tagjai adják tovább a borkészítés művészetét, megőrizve az ízek kifinomult egyensúlyát és hosszan tartó karakterét. A vörös szőlőfajták eleganciája és ereje tökéletes harmóniában egyesül.
Étel párosítás: A Rosso di Sutto tökéletes kísérője mindenféle húsételnek, legyen szó bármilyen elkészítési módról. Kiválóan harmonizál érlelt felvágottakkal és sajtokkal, kiemelve azok gazdag ízvilágát.
Alkoholtartalom: 13,50% Vol.
Szőlőfajta: Cabernet Sauvignon, Merlot és Cabernet Franc
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 16°C-on fogyasztva hozza ki legjobban gazdag aromáit. Ha érlelt tételről van szó, érdemes előre, mérsékelt idővel fogyasztás előtt kibontani, hogy teljes szépségében kibontakozhasson.
hamburgerszósz alap, mozzarella, darált marhahús, vörös cheddar, csemege uborka
allergének: glutén, tej
spagetti, fokhagyma, petrezselyem, pirított zöldségek, olívaolaj, jércemell, parmezánforgács
allergének: glutén, tej
pizzaszósz, mozzarella, érlelt sonka, rukkola, parmezánforgács
allergének: glutén, tej