Az Olaszország és Szlovénia határán elterülő festői Collio régió termőtalajának rendkívüli ásványianyag-tartalmát az óceáni homokkő és üledékei adják. A kézi szüretelés és az egyedi táptalaj köszön vissza ennek a bornak a tökéletességében.
Alkoholtartalom: 13,50% Vol.
Szőlőfajta: Cuvée válogatott szőlőfajtákból
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 6-8°C
Kizárólag kézi szüretelési eljárással készült, UNESCO világörökség oltalom alatt álló földrajzi területről származó prémium minőségű különlegesen száraz olasz prosecco.
Alkoholtartalom: 11,00% Vol.
Szőlőfajta: 100% Glera
Hozzáadott cukor mennyiség: 5-7g/L
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 4-6°C
Kizárólag kézi szüretelési eljárással készült, UNESCO világörökség oltalom alatt álló földrajzi területről származó prémium minőségű extra száraz olasz prosecco.
Alkoholtartalom: 11,00% Vol.
Szőlőfajta: 100% Glera
Hozzáadott cukor mennyiség: 14g/L
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 4-6°C
Dogma: az elemi és vitathatatlan kapcsolat a Merlot és a Cabernet Sauvignon szőlőfajta között. A Bordeaux ízvilág amelyben az éves termésnek megfelelően változik a szőlőfajták aránya, mellyel egy nemes és harmonikus bort kapunk eredményül.
Alkoholtartalom: 13,50% Vol.
Szőlőfajta: Cabernet Sauvignon és Merlot
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 18°C (Ajánlott fogyasztás előtt fél órával felbontani.)
Egy maroknyi szőlőültetvény értékes gyümölcseinek az eredménye amelyből a Sutto Campo Sella díjnyertes merlot-ja született: 5753 db szőlőtőke, amely ebben a 2019-es szüreteléssel és 2021-es palackozással mindössze 6000 db palack gyártását eredményezte.
Alkoholtartalom: 13,50% Vol.
Szőlőfajta: 100% Merlot
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 18°C (Ajánlott fogyasztás előtt fél órával felbontani.)