Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bor, prosecco

Rendezés:
5.175 Ft

A Treviso megye területeiről származó szőlőből készült bor, amely a harmónia és a sokoldalúság keresésének eredménye. Ez a bor nem csupán egy ital, hanem a borkészítésről vallott filozófiánk tökéletes megtestesítője.

Étel párosítás: Kiváló aperitifként, de remekül kíséri a könnyed ételeket is, különösen a zöldséges rizottót és a friss tésztákat.
Alkoholtartalom: 11,00% Vol.
Szőlőfajta: 100% Glera
Hozzáadott cukor mennyiség: 14g/L
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 6-8°C érdemes fogyasztani, lehetőleg jéggel töltött borhűtő vödörben, hogy tökéletes frissességét és aromáit megőrizze.

5.290 Ft

Friss és fiatalos, mégis lenyűgözően elegáns és intenzív. Tökéletesen kibontakoztatja a vidék jellegzetes ízvilágát, harmonikusan ötvözve az aromák gazdagságát és a bársonyos lágyságot.

Étel párosítás: Kiváló bor az étkezés kezdetén, tökéletesen párosítható friss tengeri halakkal és lágy sajtokkal. Ideális választás zöldséges ételekhez, valamint grillezett vagy főtt halakból készült fogásokhoz.
Alkoholtartalom: 12,50% Vol.
Szőlőfajta: Manzoni Bianco és Chardonnay
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 8-10°C

5.290 Ft

A vidéki hagyományoktól a legkifinomultabb kutatásig – egy bor, amely szívként dobban, könnyed kortyolásra hív, és aromás frissességével, valamint tökéletesen kiegyensúlyozott ízvilágával ölel körbe, a szőlőfajták mesteri arányának köszönhetően.

Étel párosítás: Tökéletes választás halas vagy tengeri herkentyűs rizottóhoz, érlelt felvágottakhoz és kolbászfélékhez. Kiválóan harmonizál fehér húsokkal és krémes sajtokkal is.
Alkoholtartalom: 12,50% Vol.
Szőlőfajta: Pinot Nero
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 8-10°C

5.375 Ft

A SUTTO Prosecco DOC Brut Treviso vidékének dűlőiből származik, és a harmónia és sokoldalúság iránti törekvés eredménye. Ez a prosecco nem csupán egy ital, hanem a borkészítésről vallott filozófiánk tökéletes megtestesítője.

Étel párosítás: Kiváló aperitif, amely remekül kíséri a könnyed ételeket. Különösen ajánlott zöldséges rizottókhoz és friss tésztákhoz, kiemelve azok finom, természetes ízvilágát.
Alkoholtartalom: 11,00% Vol.
Szőlőfajta: 100% Glera
Hozzáadott cukor mennyiség: 13g/L
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: Hidegen, 4-6°C-on ajánlott felszolgálni, lehetőleg jéggel töltött borhűtő vödörben, hogy megőrizze frissességét és eleganciáját.

5.375 Ft

A SUTTO Prosecco DOC Extra Dry Treviso vidékének szőlőültetvényeiről származik, és a harmónia és sokoldalúság iránti törekvésünk eredménye. Ez a prosecco nem csupán egy ital, hanem a borkészítésről vallott filozófiánk megtestesítője, amely kifinomultságot és élvezetet kínál minden egyes kortyban.

Étel párosítás: Ideális aperitifként, tökéletes kísérője a könnyed ételeknek. Különösen jól illik zöldséges rizottókhoz és friss tésztákhoz, kiemelve azok természetes ízvilágát és frissességét.
Alkoholtartalom: 11,00% Vol.
Szőlőfajta: 100% Glera
Hozzáadott cukor mennyiség: 14g/L
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: Hidegen, 4-6°C-on ajánlott felszolgálni, lehetőleg jéggel töltött borhűtő vödörben, hogy megőrizze frissességét és eleganciáját.

5.555 Ft

A SUTTO Chardonnay a harmóniát és a finomságot ötvözi egy elegáns és letisztult borban, melynek illata a frissen sült kenyérhéjra és az egyszerű dolgok természetességére emlékeztet. Ez az időtlen tisztaság nemcsak a hétköznapi élvezeteket idézi meg, hanem egy tapasztalt kóstoló érzékeit is képes elragadni.

Étel párosítás: Kiválóan párosítható ínycsiklandó aperitifekkel, a SUTTO Chardonnay tökéletes választás vegetáriánus ételekhez vagy zsírosabb halakhoz, mint a lazac, tonhal vagy makréla, kiemelve azok gazdag ízvilágát.
Alkoholtartalom: 13,00% Vol.
Szőlőfajta: Chardonnay
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 8-10°C-on érdemes tálalni, lehetőleg jéggel töltött borhűtő vödörben, hogy megőrizze frissességét és kifinomult aromáit.

5.555 Ft

A SUTTO-Család mindig is különleges elkötelezettséggel fordult e nemes szőlőfajta felé. A Merlot már fiatalon is remekül kibontakozik, természetes fejlődése során pedig még gazdagabbá válik, minden kortyban teljes élvezetet nyújtva.

Étel párosítás: Kiváló választás grillezett húsokhoz és nemesebb fehér húsokhoz, mint a háztáji szárnyasok. Tökéletesen illik az olyan klasszikus olasz fogásokhoz, mint a lassú pácolással készült nyúl (salmí módra) vagy a velencei gyöngytyúk, kiemelve ezek gazdag, fűszeres ízvilágát.
Alkoholtartalom: 13,00% Vol.
Szőlőfajta: Merlot
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 18°C

5.555 Ft

A Pinot Grigio delle Venezie évek óta elbűvöli mind az olaszokat, mind az idelátogató külföldieket. Egy kellemes egyensúlyt teremt: száraz, mégis könnyed és elegáns, nem hivalkodó, mégis ellenállhatatlanul ösztönöz a következő kortyra.

Étel párosítás: A Pinot Grigio Sutto tökéletes párosítás fehér húsokhoz, hallevesekhez és grillezett rákfélékhez. Egyensúlyra született bor, amely száraz, mégis karakteres, kiemelve az ételek természetes ízvilágát.
Alkoholtartalom: 13,00% Vol.
Szőlőfajta: Pinot Grigio
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 8-10°C-on érdemes tálalni, lehetőleg jéggel töltött borhűtő vödörben, hogy megőrizze frissességét és kifinomult aromáit.

6.225 Ft

A Sutto páratlan minőségének védjegye – egy évjáratos bor, amely nemcsak jelenlegi kifinomultságával hódít, hanem az idő múlásával is tovább nemesedik, ígéretes fejlődési lehetőségekkel.

Étel párosítás: Erőteljes ízvilágú első fogásokhoz, valamint karakteres fehér húsokhoz, mint a gida és a nyúl, kiváló választás. Remekül harmonizál szeletelt tonhallal és zsírosabb halakkal, valamint friss és krémes sajtokkal, különösen kecskesajtokkal.
Alkoholtartalom: 12,50% Vol.
Szőlőfajta: Pinot Nero
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 14-16°C

6.435 Ft

Egy apró fürt, amely rendkívül igényes a termesztési feltételekre. A Sauvignon szőlőt akkor kell szüretelni, amikor jellegzetes savassága még érintetlen, de már nem olyan mértékű, hogy veszélyeztesse a bor kiegyensúlyozott fejlődését és kifinomult karakterét.

Étel párosítás: Kivételes választás előételekhez és finoman fűszerezett tésztaételekhez. Különösen jól érvényesül homárral, rákfélékkel, valamint fűszeres vagy enyhén füstölt fogásokkal párosítva, kiemelve borának egyedi karakterét.
Alkoholtartalom: 13,00% Vol.
Szőlőfajta: 100% Sauvignon
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 6-8°C

6.610 Ft

Az Olaszország és Szlovénia határán elterülő festői Collio régió termőtalajának rendkívüli ásványianyag-tartalmát az óceáni homokkő és üledékei adják. A kézi szüretelés és az egyedi táptalaj köszön vissza ennek a bornak a tökéletességében.

Alkoholtartalom: 13,50% Vol.
Szőlőfajta: Cuvée válogatott szőlőfajtákból
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 6-8°C

6.625 Ft

A hagyományunk ereje, amely generációkon átível. A család férfi tagjai adják tovább a borkészítés művészetét, megőrizve az ízek kifinomult egyensúlyát és hosszan tartó karakterét. A vörös szőlőfajták eleganciája és ereje tökéletes harmóniában egyesül.

Étel párosítás: A Rosso di Sutto tökéletes kísérője mindenféle húsételnek, legyen szó bármilyen elkészítési módról. Kiválóan harmonizál érlelt felvágottakkal és sajtokkal, kiemelve azok gazdag ízvilágát.
Alkoholtartalom: 13,50% Vol.
Szőlőfajta: Cabernet Sauvignon, Merlot és Cabernet Franc
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 16°C-on fogyasztva hozza ki legjobban gazdag aromáit. Ha érlelt tételről van szó, érdemes előre, mérsékelt idővel fogyasztás előtt kibontani, hogy teljes szépségében kibontakozhasson.

7.180 Ft

Kizárólag kézi szüretelési eljárással készült, UNESCO világörökség oltalom alatt álló földrajzi területről származó prémium minőségű különlegesen száraz olasz prosecco.

Alkoholtartalom: 11,00% Vol.
Szőlőfajta: 100% Glera
Hozzáadott cukor mennyiség: 5-7g/L
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 4-6°C

7.180 Ft

Kizárólag kézi szüretelési eljárással készült, UNESCO világörökség oltalom alatt álló földrajzi területről származó prémium minőségű extra száraz olasz prosecco.

Alkoholtartalom: 11,00% Vol.
Szőlőfajta: 100% Glera
Hozzáadott cukor mennyiség: 14g/L
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 4-6°C

9.355 Ft

Dogma: az elemi és vitathatatlan kapcsolat a Merlot és a Cabernet Sauvignon szőlőfajta között. A Bordeaux ízvilág amelyben az éves termésnek megfelelően változik a szőlőfajták aránya, mellyel egy nemes és harmonikus bort kapunk eredményül.

Étel párosítás: A Dogma Rosso tökéletes választás tartalmas vöröshúsos főételekhez, bármilyen elkészítési mód esetén. Kiválóan illik közepesen vagy hosszan érlelt sajtokhoz is, kiemelve azok gazdag, karakteres ízvilágát.
Alkoholtartalom: 13,50% Vol.
Szőlőfajta: Cabernet Sauvignon és Merlot
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 18°C (Ajánlott fogyasztás előtt fél órával felbontani.)

16.880 Ft

Egy maroknyi szőlőültetvény értékes gyümölcseinek az eredménye amelyből a Sutto Campo Sella díjnyertes merlot-ja született: 5753 db szőlőtőke, amely ebben a 2019-es szüreteléssel és 2021-es palackozással mindössze 6000 db palack gyártását eredményezte.

Étel párosítás: Tökéletes választás a marhahús legnemesebb részeihez, valamint hagyományos sült ételekhez. Kiválóan harmonizál érett, de nem túl fűszeres sajtokkal, és mesterien egészíti ki a szarvasgombás fogásokat.
Alkoholtartalom: 13,50% Vol.
Szőlőfajta: 100% Merlot
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 18°C (Ajánlott fogyasztás előtt fél órával felbontani.)

Keresés